fredag 12. desember 2008

Ny klovn


Irene Johansen (Ap) er kanskje et overaskende klovnevalg for dere? Johansen, som jeg ikke tror er i slekt med meg(?), sitter på Stortinget for AP i Østfold, og burde således være opptatt av Østfolds ve og vel. Det påstår hun også at hun er... Hun mente bestemt at hun ville stemme for opposisjonens forslag om å fjerne taket på antall flygninger til Rygge sivile flyplass. Et tak som er opsiktsvekkende lavt, og gjør at grunlaget for komersiell drift er meget svakt. 

Når det kom til stykket, turde hun ikke det. Partipisken truet, og unge lovende Johansen stemte mot. Forslaget falt med tre stemmer. Det betyr at Svein Roald Hansen fra Fredrikstad og Irene Johansen kunne reddet flyplassen på rygge! Men lot det være.

Vi trenger ikke fiender, med slik politikere. Prisen deles selvsagt med nevnte Hansen, hele regjeringen og det rød/grønne flertallet på stortinget. 

7 kommentarer:

  1. Du begynner å bli gammel når du kaller mennesker født i 1961 for "unge lovende"...........

    SvarSlett
  2. Jeg har hørt at Knut Harald var aktiv i Krfs sentrale SWOT-enhet. Så han har nok oversikten.
    Høyres 3. kandidat for Oppland?

    SvarSlett
  3. Her dukker det opp flere spørsmål.

    SWOT (Special Weapon O??? Team)

    Oppland?

    SvarSlett
  4. De driver kanskje ikke med SWOT-analyser i misjonen; strength-weakness-opportunity-treath

    Krf har jo saumfart hver fylkeskommune for å finne den suverent sikreste plassen for partilederen. Det har vært så vellykket at de viderefører det nå til hele sentralstyret og stortingsgruppa. Mottoet er at ingen dialekt skal passe. Etter fordelingen er Anita Apeltun Sæle visstnok nå klar for den utfordrende 4.plassen i Hedemark.

    SvarSlett
  5. Der ser du så mye jeg følger med. Jeg tenkte bare SWAT, og da ble det litt rart å se for seg Knut Arild Hareide, iført skuddsikker vest, hjelm og automatvåpen. Kanskje det må fotofikles?

    SvarSlett
  6. Høyres tredjekandidat i Oppland:

    Gunnar Kongsrud, født 9. mai 1983, er tidligere generalsekretær i Unge Høyres Landsforbund (2004-2007). Han er fra Gjøvik i Oppland. Kongsrud har tidligere vært kommunestyrerepresentant i Gjøvik samt medlem i Hovedutvalg for helse og omsorg fra 2003 til 2007. Han ble våren 2008 valgt som leder i Gjøvik Høyre. Kongsrud var leder i Oppland Unge Høyre fra 2001 til 2003.

    SvarSlett